skip to Main Content

Vi ønsker stadig vekk å forbedre oss. Derfor gjør vi nå strategiske endringer i selskapet for å kunne fortsette å levere høyeste kvalitet av service og produkter til konkurransedyktige priser. Endringen vil føre til at vi kan holde priser og tilgjengelighet på varer på et ønskelig nivå, slik at dere som kunder vet at dere kan få tak i våre produkter i hele landet når dere trenger dem og til de beste priser vi kan tilby.

Fra og med 5.august vil Infigo Systems AS kun selge varer i leverandørs kvantum/volum eller som prosjektsalg, og vi vil derfor tilby våre produkter først og fremst via våre forhandlere. Blant dem er Videoutstyr Norge AS, Mediability Norway AS og Steffensen Multimedia AS. De vil lagerføre det meste av våre «hyllevarer». Infigo Systems AS går over i en rolle som grossist og distributør for alle produkter til disse forhandlerne. Eksisterende kunder kan naturligvis fremdeles handle hos oss, men da i leverandørs kvantum/volum og med leveringstid på minimum 1 uke.

I praksis betyr det at kunder som ønsker å handle varer som er mindre kvantum enn våre leverandørers kvantum, eller må ha varene sendt umiddelbart, må kjøpe dette via forhandler som lagerfører varene og kan levere «samme dag».

Unntaket ved kvantumssalg er ved prosjektsalg hvor hele salget overstiger en viss sum. For nærmere informasjon, ta kontakt med oss om dette.

Eksempler: Kabler selges i hele tromler (avhengig av hva vi/leverandør har tilgjengelig), plugger selges i hele 25/50/100-pakninger (avhengig av type produkt), ferdig terminerte kabler selges i spesifiserte kvantum etc.

Denne omleggingen gjør vi for at våre kunder totalt sett skal få bedre og raskere tilgang på produktene våre samtidig som vi kan holde prisene på et konkurransedyktig nivå. Varer vil være tilgjengelig i både Stavanger, Bergen og Oslo samtidig som vi kan holde prisene nede ved å selge leverandørs kvantum/volum. Totalt sett vil dette forbedre kundeopplevelsen og servicen for de aller fleste.

Vi er selvfølgelig tilgjengelig for direkte teknisk og produktmessig support for alle våre kunder, uansett hvor produktene kjøpes og hvor mye.

Som en del av denne omleggingen vil vi ha utvidet feriestengt kontor og lager denne sommeren. Fra 8.juli til og med 2.aug holder vi helt stengt og vil ikke ha normal utsendelse av varer. Bestillinger som skal ut før sommeren må sendes oss senest onsdag 3.juli (forutsatt at varene er på lager) og bekreftes av oss i løpet av 4.juli.

Vi ber om forståelse for at innkjøringen av nytt system vil kunne påvirke leveringstid og tilgjengelighet for enkelte varer i en overgangsfase utover høsten.

Har du spørsmål vedrørende denne omleggingen, ta kontakt med daglig leder, Helge M. Fjogstad på e-post: helge@infigo.no

Ha en fortsatt strålende sommer!

Back To Top