skip to Main Content

Infigo Systems AS vil til enhver tid følge gjeldende lovgivning for behandling av firma- og personopplysninger. All informasjon behandles konfidensielt. Det vil til enhver tid være mulig å få opplyst eventuell registrert informasjon samt å få dem slettet dersom dette er ønskelig.

Hva er en informasjonskapsel
En informasjonskapsel er en liten fil som lagres på din datamaskin. Vi bruker disse informasjonskapslene til å huske din innlogging, forbedring av brukeropplevelsen for eksisterende kunder og som del av vår markedsføring mot nye kunder. Når du besøker denne websiden setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil 1 år.

Bruk informasjonskapsler
Bruker informasjonskapsler i vår markedsføring og til analyse av trafikk mtp forbedring av brukeropplevelsen. Alle lagrede opplysninger er anonyme og behandles av oss til forannevnte formål. Disse verktøyene lagrer ofte informasjonskapsler på de besøkendes datamaskiner. Eksempler på verktøy vi bruker er Google Analytics og Facebook, Instagram og evt andre sosiale medier.

Unngå informasjonskapsler
Du kan hindre at det lagres informasjonskapsler på din datamaskin ved angi dette i innstillingene i din nettleser. Vær oppmerksom på at du for eksempel ikke vil kunne logge inn på diverse informasjon dersom du avviser alle informasjonskapsler.

Sletting av informasjonskapsler
Du kan slette alle informasjonskapsler som er lagret på din datamaskin fra innstillingene i din nettleser. Hvordan dette gjøres varierer mellom nettlesere, og du vil finne ut hvordan med enkle søk på internett.

Samtykke i bruk av informasjonskapsler
I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.

Retten til informasjon, endringer, sletting og blokkering

Alle våre kunder har rett til å få informasjon angående data holdt av oss og som omhandler dem. Kunder kan til enhver tid kalle tilbake tillatelsen for bruk av deres data i markedsføringsformål. Kunder kan be om å få informasjon om hvem som mottar deres data. På oppfordring vil informasjonen holdt av oss bli endret eller slettet. Hvis data ikke kan bli slettet på grunn av lovgivning og rettslige krav, vil informasjonene i stedet bli blokkert. Data vil deretter bli slettet når minimum av rettslige krav for lagring opphører.

Databeskyttelse

Våre kunder kan til enhver tid be om informasjon om rekkevidden og formålet med data prosesseringen. Hvis det har blitt gitt tillatelse for å bruke data i et markedsføringsformål, kan dette trekkes tilbake når som helst. Kundene kan også be om å få informasjon om andre som er mottakere av deres informasjon. I tillegg vil data også bli korrigert, blokkert eller slettet på oppfordring.

Bruk av informasjonskapsler i nettbutikk

Vi samler inn informasjon relatert til ordre og lagrer denne så lenge det er nødvendig. Du har selv mulighet til å få slettet informasjon fra din personlige konto i nettbutikken. For å gjøre dette, send oss en henvendelse om sletting av personlig data. Du har rett til å kreve innsyn og sletting av personlig data. Du kan lese mer om dine krav og rettigheter på datatilsynets egne nettsider datatilsynet.no

Ved å registrere bruker i vår nettbutikk aksepterer du at vi kan sende deg nyhetsbrev, kampanje- og tilbudsinformasjon via e-post opptil 2 ganger per mnd.

Back To Top