skip to Main Content

Infigo Systems AS er en av Norges største totalleverandører av kabler, installasjonsmateriell og system design/installasjon for mediebransjen.

Vi leverer kabler i både metervare og ferdig terminert med plugger, for video, lyd, lys og data/kommunikasjons-signaler. HD coax, mikrofonkabler, DMX kabler, signalkabel/RS232 etc, feltfiber, kamerafiber, triax og mye mer for både utendørs mobilt bruk eller installasjon.

I tillegg får du selvsagt alt av konnektorer, paneler og materiell til behovet du har.

Vi har eget verksted som terminerer kabler daglig i tillegg til fabrikker i utlandet som gjør større volum eller spesialkabel.

Infigo Systems AS utfører også systemdesign, konsultasjon og installasjon for alle aktører innen lyd, lys og bilde.

Med til sammen over 50 års personlig erfaring fra mediebransjen, både innen produksjon og som leverandør av produkter, kjenner vi bransjen svært godt. Vi vet hva som kreves, hvordan det fungerer i praksis og hvilke løsninger som trengs. Dette har ført til at vi har blitt en foretrukket leverandør hos flere små og store aktører i bransjen.

Våre samarbeidspartnere og leverandører er anerkjente og ledende i bransjen både nasjonalt og internasjonalt. Våre hovedleverandører og samarbeidspartnere er Draka/Prysmian, Coax Connectors, LEMO, Switchcraft og CTP Systems, men vi leverer de fleste produkter og leverandører innen kabel og installasjonsmateriell som bl.a. Neutrik, Schill, Fischer, Fieldcast, Weidmüller, Paladin, ADC, Furukawa, Canare m.fl.

Vårt mål er å levere riktige produkter, til riktige priser og ikke minst etter avtale. Vi streber etter å finne korrekte løsninger for kundene våre slik at dere får akkurat det dere trenger. Hos oss møter du tekniske og faglig sterke medarbeidere som kan hjelpe deg, og besvare alle dine spørsmål innen fagfeltet.

Historien, kort fortalt:
Infigo Systems AS har sin opprinnelse fra 2006, hvor det ble opprettet et enkeltmannsforetak som drev med alle mulige tjenester innen mediebransjen. I 2009 ble selskapet Infigo Broadcast DA opprettet, et selskap som skulle fokusere mer på kabel og installasjon, men som også leverte TV-produksjon for sport og underholdning. Seks år senere ble selskapet delt i to, hvor Infigo Systems AS ble stiftet for å rette fokus på salg og installasjon av kabel for lyd, lys og bilde. I 2018 solgte Infigo Broadcast AS sin drift til Kameraproduksjon AS, som i dag representerer markedet for TV-produksjon.

I dag har Infigo Systems AS hovedkontor, verksted og lager på Orstad, 10 minutter sør for Sandnes samt et kontor i Bergen. Men gjennom vår samarbeidspartner og forhandler, Mediability Norway AS, representeres samtlige av våre produkter hos deres kontorer i Bergen, Oslo, Trondheim og Stavanger.

Back To Top